OK, goed, ik maak een kruidenhoekje :)

kruiden

Vorige week maakte ik kruidenthee en ik deed het stomste wat je kan doen: ik gooide water + planten in het vergiet dat in de afwasbak stond. De thee stroomde weg en ik stond verdwaasd naar de afgekookte bladeren te staren.

Achteraf vond ik dat zo grappig dat ik het op Facebook deelde. Iedereen mag mee-genieten van mijn kleine blundertjes. Wat ik niet had verwacht, was een opmerking van herboriste Gudrun dat ik mijn kruiden beter niet kook. AHA! Weer wat bijgeleerd.

Maar na enkele dagen borrelen, dacht ik… eigenlijk week ik toch niet veel van het gebruik van kruiden. Verder dan thee maken gaat mijn kennis niet terwijl ik het allemaal wel heel boeiend vind. En waarschijnlijk ben ik niet de enige.

Dus waarom geen kruidenhoekje?

Een plek op jouwinspiraties.be waar goede informatie over het gebruik van kruiden geplaatst kan worden door echter herboristen of andere kruidenkenners.  Ik kan ze interviewen of ze kunnen zelf iets schrijven. Hun bijdrage draagt natuurlijk hun naam en er is altijd een mogelijkheid om eigen activiteiten bekend te maken. Een win-win voor beide.

En waarom daar stoppen?

Misschien vind ik wel een expert(e) die voor ons een online cursus in elkaar kan steken. (geen paniek, technische kant wordt verzorgd). Dromen mag he…

 

Ben jij een kruidenkenner die zoiets wel ziet zitten? Stuur even een mailtje naar nuyts.linda@gmail.com

Ik neem contact met je op en we vliegen er in!

Live, Love, Enjoy!

Linda

Click here to add a comment

Leave a comment: